İSTANBUL / BAKIRKÖY - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

KARTALTEPE MH. ALPULLU SK. NO 5 BAKIRKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade çalışmada varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olarak, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Cumhuriyet Ortaokulu olarak misyonumuz Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen üretken bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil
İNGİLİZCE- 5.Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Pilot Uygulama yapılmaktadır. (Haftada 15 saat)
Ulaşım
BAKIRKÖY MEYDANDAN YÜRÜYEREK, BAHÇELİEVLER,BAĞCILAR,ZEYTİNBURNU GİBİ ÇEVRE İLÇELERDEN MİNİBÜS veya OTOBÜS KULLANARAK TEK VASITA İLE KOLAYLIKLA ULAŞILABİLİR.
MEVCUT
BAKIRKÖY MEYDAN
BAKIRKÖY MEYDANINA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. 5 DK
Bilimsel Etkinlikler